Komdruck maakt reclamedisplays met ingebouwde desktop labelprinter, die worden verkocht aan organisatoren van evenementen, merkeneigenaars, enz. Via het toetsenbord kan het etiket dat zal worden geprint eerst met de naam van de bezoeker gepersonaliseerd worden.

Komdruck brengt de ILP-1000 serie van labelprinters op de markt. Die zijn geschikt voor dye- of pigmentinkten. Met de printers kunnen labels in CMYK geprint worden op een breedte van 38 tot 203 mm en een hoogte van 15 mm tot 350 mm. De desktop labelprinters halen een snelheid van 6"/sec aan 300 dpi. De max. printresolutie bedraagt 1200 x 1200 dpi. Er kan geprint worden op vellen en rollen met een max. diameter van 8". Een van de afgeleide toepassingen met de desktop labelprinters zijn dus de reclamezuilen.

Afinia Label is een andere, dit keer een Engelse, fabrikant van desktop labelprinters die eveneens gebruik maakt van de thermische inkjetkoppen van HP. Zowel Komdruck als Afinia hadden als partners van HP een plaatsje op de grote stand van HP op Labelexpo Europe. De Amerikaanse reus heeft zijn OEM-activiteiten ondergebracht onder de paraplu van HP Speciality Printing Systems.

Komdruck maakt reclamedisplays met ingebouwde desktop labelprinter, die worden verkocht aan organisatoren van evenementen, merkeneigenaars, enz. Via het toetsenbord kan het etiket dat zal worden geprint eerst met de naam van de bezoeker gepersonaliseerd worden.Komdruck brengt de ILP-1000 serie van labelprinters op de markt. Die zijn geschikt voor dye- of pigmentinkten. Met de printers kunnen labels in CMYK geprint worden op een breedte van 38 tot 203 mm en een hoogte van 15 mm tot 350 mm. De desktop labelprinters halen een snelheid van 6"/sec aan 300 dpi. De max. printresolutie bedraagt 1200 x 1200 dpi. Er kan geprint worden op vellen en rollen met een max. diameter van 8". Een van de afgeleide toepassingen met de desktop labelprinters zijn dus de reclamezuilen.Afinia Label is een andere, dit keer een Engelse, fabrikant van desktop labelprinters die eveneens gebruik maakt van de thermische inkjetkoppen van HP. Zowel Komdruck als Afinia hadden als partners van HP een plaatsje op de grote stand van HP op Labelexpo Europe. De Amerikaanse reus heeft zijn OEM-activiteiten ondergebracht onder de paraplu van HP Speciality Printing Systems.