Amir heeft een ervaring van meer dan 20 jaar in de digitale printindustrie. Recent nog was hij Vice President en General Manager, Graphics Solutions Business bij Hewlett-Packard Americas. Daarvoor was hij HP Vice President en General Manager, Indigo & Inkjet Solutions Business Americas, en Director, Worldwide Strategic Marketing, HP-Indigo. Yishai Amir startte zijn loopbaan in de digitale drukindustrie bij Indigo.

Yishai Amir: "Bij Landa heb ik het gevoel weer thuis te zijn. Ik begon met Benny Landa bij Indigo eenentwintig jaar geleden. Ik kijk ernaar uit om de Landa business te helpen groeien."

Amir heeft een ervaring van meer dan 20 jaar in de digitale printindustrie. Recent nog was hij Vice President en General Manager, Graphics Solutions Business bij Hewlett-Packard Americas. Daarvoor was hij HP Vice President en General Manager, Indigo & Inkjet Solutions Business Americas, en Director, Worldwide Strategic Marketing, HP-Indigo. Yishai Amir startte zijn loopbaan in de digitale drukindustrie bij Indigo. Yishai Amir: "Bij Landa heb ik het gevoel weer thuis te zijn. Ik begon met Benny Landa bij Indigo eenentwintig jaar geleden. Ik kijk ernaar uit om de Landa business te helpen groeien."