Landa Digital Printing (LDP), dat tien jaar geleden uit Landa Labs is voortgekomen, heeft momenteel ongeveer 550 mensen in dienst.

Arik Gordon treedt toe tot LDP na een succesvolle loopbaan van 18 jaar bij Orbotech. In de afgelopen twee jaar was hij Executive VP of Strategy and Growth bij Orbotech en was hij verantwoordelijk voor het definiëren en leiden van de toekomstige technologische groeistrategie van het bedrijf en de uitbreiding naar nieuwe markten. Voordat hij bij Orbotech kwam, werkte Gordon vier jaar voor Scitex Europe.

Landa Digital Printing (LDP), dat tien jaar geleden uit Landa Labs is voortgekomen, heeft momenteel ongeveer 550 mensen in dienst.Arik Gordon treedt toe tot LDP na een succesvolle loopbaan van 18 jaar bij Orbotech. In de afgelopen twee jaar was hij Executive VP of Strategy and Growth bij Orbotech en was hij verantwoordelijk voor het definiëren en leiden van de toekomstige technologische groeistrategie van het bedrijf en de uitbreiding naar nieuwe markten. Voordat hij bij Orbotech kwam, werkte Gordon vier jaar voor Scitex Europe.