De nieuwe fabriek zal de op water gebaseerde Landa NanoInk van het Israëlische bedrijf produceren voor klanten in de Verenigde Staten, Mexico en Canada.

"Landa hecht strategisch belang aan ons Noord-Amerikaanse klantenbestand", zegt Gil Oron, de CEO van Landa. "We groeien snel in de regio en de nieuwe fabriek zal helpen bij het voldoen aan de vraag die we zien."

Europese orders

Eind vorig jaar kondigde Landa ook verschillende orders voor digitale persen aan bij Europese drukkerijen. Zo bestelde de Duitse direct mail specialist WIRTZ Druck (bekend van het merk MailingLiebe) een Landa S10P voor zijn productievestiging in Datteln (Noordrijn-Westfalen).

De Britse Bluetree Group, het grootste online print bedrijf in het VK, bestelde een tweede Landa S10P voor de boekdrukdivisie. En het Europese verpakkingsbedrijf MODEL Group installeert zijn eerste Landa S10-pers in de productievestiging in Tsjechië.

De nieuwe fabriek zal de op water gebaseerde Landa NanoInk van het Israëlische bedrijf produceren voor klanten in de Verenigde Staten, Mexico en Canada."Landa hecht strategisch belang aan ons Noord-Amerikaanse klantenbestand", zegt Gil Oron, de CEO van Landa. "We groeien snel in de regio en de nieuwe fabriek zal helpen bij het voldoen aan de vraag die we zien."Eind vorig jaar kondigde Landa ook verschillende orders voor digitale persen aan bij Europese drukkerijen. Zo bestelde de Duitse direct mail specialist WIRTZ Druck (bekend van het merk MailingLiebe) een Landa S10P voor zijn productievestiging in Datteln (Noordrijn-Westfalen). De Britse Bluetree Group, het grootste online print bedrijf in het VK, bestelde een tweede Landa S10P voor de boekdrukdivisie. En het Europese verpakkingsbedrijf MODEL Group installeert zijn eerste Landa S10-pers in de productievestiging in Tsjechië.