Vier jaar na de opgemerkte presentatie van de nanopersen op Drupa 2012, is er een nieuwe Landa-show in het Landa-theater op de stand. De volledige stand is 3000 m² groot, het dubbele van de standoppervlakte in 2012. Tegelijkertijd wordt Nano-Metallography gelanceerd.

Dit zijn de persen :

-Landa W10 : een 1 meter brede rotatiepers voor het drukken op verpakkingsfilm, papier, karton en aluminiumfolie. Tot 8 kleuren, 200 meter per minuut.

-Landa S10 : B1-vellenpers. Voor het bedrukken van vouwkarton en POP-displays.

-Landa S10P : een B1 recto-verso pers voor commercieel drukwerk.

Nano-Metallography is nieuw en eveneens beschikbaar vanaf 2017. Het is een technologie voor het drukken van metaalkleuren die een alternatief vormt voor metaalfolie. " Voor minder dan de helft van de prijs en met geen afval zoals bij metaalfolie, " zegt Benny Landa. De techniek kan worden gebruikt op het hele spectrum van conventionele drukpersen : smalbaanpersen voor labelproductie, vellenoffsetpersen, breedbaanpersen voor verpakkingsdruk, enz.

Vier jaar na de opgemerkte presentatie van de nanopersen op Drupa 2012, is er een nieuwe Landa-show in het Landa-theater op de stand. De volledige stand is 3000 m² groot, het dubbele van de standoppervlakte in 2012. Tegelijkertijd wordt Nano-Metallography gelanceerd.Dit zijn de persen :-Landa W10 : een 1 meter brede rotatiepers voor het drukken op verpakkingsfilm, papier, karton en aluminiumfolie. Tot 8 kleuren, 200 meter per minuut.-Landa S10 : B1-vellenpers. Voor het bedrukken van vouwkarton en POP-displays.-Landa S10P : een B1 recto-verso pers voor commercieel drukwerk.Nano-Metallography is nieuw en eveneens beschikbaar vanaf 2017. Het is een technologie voor het drukken van metaalkleuren die een alternatief vormt voor metaalfolie. " Voor minder dan de helft van de prijs en met geen afval zoals bij metaalfolie, " zegt Benny Landa. De techniek kan worden gebruikt op het hele spectrum van conventionele drukpersen : smalbaanpersen voor labelproductie, vellenoffsetpersen, breedbaanpersen voor verpakkingsdruk, enz.