De brochure van acht pagina's bevat hoofdzakelijk de informatie die al tijdens de beurs in Düsseldorf verspreid was. Ze beschrijft de principes van het nanografische procedé, de gebruikte inkt, het gedrukte punt en somt de voordelen van de nanografie op in vergelijking met de andere druktechnieken. De brochure kunt u van op de website van het bedrijf downloaden.

Benny Landa, die met Heidelberg, Komori en manroland licentiecontracten voor de invoering van zijn technologie ondertekend heeft, zou al 400 voorbestellingen voor zijn nanografische persen geregistreerd hebben.

De brochure van acht pagina's bevat hoofdzakelijk de informatie die al tijdens de beurs in Düsseldorf verspreid was. Ze beschrijft de principes van het nanografische procedé, de gebruikte inkt, het gedrukte punt en somt de voordelen van de nanografie op in vergelijking met de andere druktechnieken. De brochure kunt u van op de website van het bedrijf downloaden.Benny Landa, die met Heidelberg, Komori en manroland licentiecontracten voor de invoering van zijn technologie ondertekend heeft, zou al 400 voorbestellingen voor zijn nanografische persen geregistreerd hebben.