De Nederlander Rob Engelman is sinds mei aangesteld als nieuwe regional sales manager voor de Benelux, de Nordics en de Baltische Staten. Steve Donegal is verantwoordelijk voor de verkoop in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Fran Zanier, tenslotte, wordt EMEA marketing manager.

Groeidoelstellingen

"Met hun ervaring en marktkennis zullen Steve, Rob en Fran cruciaal zijn bij het uitbreiden van onze aanwezigheid in de regio en het behalen van onze groeidoelstellingen", stelt Sharon Cohen, de chief business officer van Landa Digital Printing. "Naast de verkoop van nieuwe persen, zijn we verheugd te zien dat klanten uit zowel EMEA en Noord-Amerika een tweede pers aanschaffen om aan de vraag te voldoen."

De Nederlander Rob Engelman is sinds mei aangesteld als nieuwe regional sales manager voor de Benelux, de Nordics en de Baltische Staten. Steve Donegal is verantwoordelijk voor de verkoop in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Fran Zanier, tenslotte, wordt EMEA marketing manager."Met hun ervaring en marktkennis zullen Steve, Rob en Fran cruciaal zijn bij het uitbreiden van onze aanwezigheid in de regio en het behalen van onze groeidoelstellingen", stelt Sharon Cohen, de chief business officer van Landa Digital Printing. "Naast de verkoop van nieuwe persen, zijn we verheugd te zien dat klanten uit zowel EMEA en Noord-Amerika een tweede pers aanschaffen om aan de vraag te voldoen."