Torraspapel maakt deel uit van Lecta, een Europese fabrikant van houtvrij gestreken papier en speciale papiersoorten met hoofdzetel in Londen. Avery Dennison wil zich focussen op segmenten waar het goed is gepositioneerd voor toekomstige groei, met name haar Visual Communication business (VISCOM). Lecta kan door de verkoop dan weer een sterke partner worden voor de offsetklanten van Avery Dennison.

De transactie houdt in dat Lecta de productie en verkoop van Avery Dennison's portfolio van FASSON en JAC zelfklevende papieren en films in EMENA overneemt. Lecta zal deze produceren onder een speciale beperkte licentieovereenkomst met Avery Dennison, waardoor de merken FASSON en JAC beschikbaar blijven via het bestaande netwerk van distributeurs.

Torraspapel maakt deel uit van Lecta, een Europese fabrikant van houtvrij gestreken papier en speciale papiersoorten met hoofdzetel in Londen. Avery Dennison wil zich focussen op segmenten waar het goed is gepositioneerd voor toekomstige groei, met name haar Visual Communication business (VISCOM). Lecta kan door de verkoop dan weer een sterke partner worden voor de offsetklanten van Avery Dennison.De transactie houdt in dat Lecta de productie en verkoop van Avery Dennison's portfolio van FASSON en JAC zelfklevende papieren en films in EMENA overneemt. Lecta zal deze produceren onder een speciale beperkte licentieovereenkomst met Avery Dennison, waardoor de merken FASSON en JAC beschikbaar blijven via het bestaande netwerk van distributeurs.