De kunstmap is ontstaan uit een samenwerking tussen John Decoene en Peter Jonckheere -die samen het kunstenaarscollectief ?White Rabbit? vormen- enBrody Neuenschwander, internationaal befaamd kunstenaar/kalligraaf. De kunstmap is gedrukt door de leerlingen op losse vellen papier en alle beschikbare druktechnieken van de Grafische Afdeling werden gebruikt: hoogdruk, offset en zeefdruk. Honderd gesigneerde kunstmappen worden door het Streekfonds van de Koning Boudewijnstichting verkocht aan € 100 per kunstmap. De opbrengst wordt geschonken aan 'Een Hart voor West-Vlaanderen' ten voordele van projecten voor kansarme kinderen/jongeren in West-Vlaanderen. De kunstmap werd op vrijdag 31 mei voorgesteld in het drukatelier van de Grafische Campus van het VTI Brugge.

Welk verhaal schuilt achter 'Letters to Anna'? Fotograaf John Decoene ging regelmatig foto's nemen in de gebouwen van de voormalige drukkerij Catherine Press in Brugge. Die gebouwen worden spijtig genoeg binnenkort afgebroken. Tijdens één van zijn bezoeken kwam hij in de ruimte van het bedrijfsarchief. Alles lag daar in het rond geslingerd, vochtig en vuil. Toevallig viel zijn oog op een brief 'Lettre à Anna'. Toen ontstond de idee om daarrond te beginnen werken. Alle foto's in de kunstmap zijn genomen in de verlaten gebouwen van Catherine Press.

Wie een uniek exemplaar wil kopen, kan zijn naam doorgeven aan John Decoene via john.decoene@arteveldehs.be

LettersToAnna-FULL.pdf

De kunstmap is ontstaan uit een samenwerking tussen John Decoene en Peter Jonckheere -die samen het kunstenaarscollectief ?White Rabbit? vormen- enBrody Neuenschwander, internationaal befaamd kunstenaar/kalligraaf. De kunstmap is gedrukt door de leerlingen op losse vellen papier en alle beschikbare druktechnieken van de Grafische Afdeling werden gebruikt: hoogdruk, offset en zeefdruk. Honderd gesigneerde kunstmappen worden door het Streekfonds van de Koning Boudewijnstichting verkocht aan € 100 per kunstmap. De opbrengst wordt geschonken aan 'Een Hart voor West-Vlaanderen' ten voordele van projecten voor kansarme kinderen/jongeren in West-Vlaanderen. De kunstmap werd op vrijdag 31 mei voorgesteld in het drukatelier van de Grafische Campus van het VTI Brugge.Welk verhaal schuilt achter 'Letters to Anna'? Fotograaf John Decoene ging regelmatig foto's nemen in de gebouwen van de voormalige drukkerij Catherine Press in Brugge. Die gebouwen worden spijtig genoeg binnenkort afgebroken. Tijdens één van zijn bezoeken kwam hij in de ruimte van het bedrijfsarchief. Alles lag daar in het rond geslingerd, vochtig en vuil. Toevallig viel zijn oog op een brief 'Lettre à Anna'. Toen ontstond de idee om daarrond te beginnen werken. Alle foto's in de kunstmap zijn genomen in de verlaten gebouwen van Catherine Press. Wie een uniek exemplaar wil kopen, kan zijn naam doorgeven aan John Decoene via john.decoene@arteveldehs.be