"We zien dat de belangstelling voor ons papier is toegenomen, vooral voor toepassingen waarbij kwaliteit en milieuprestaties prioriteit zijn", zegt Jens Olson, de CEO van Lessebo Paper. Eerder dit jaar lanceerde Lessebo Paper het nieuwe concept 'Lessebo Texture', een service waarbij de klant een oppervlaktepatroon kan kiezen dat vervolgens in reliëf op het vel wordt gedrukt.

Nieuwe papierreeks

Deze maand zet de Zweedse papierproducent een nieuwe stap richting de markt voor luxeverpakkingen. De fabrikant ontwikkelt momenteel een nieuwe papierreeks "die de toekomst van milieuvriendelijke luxeverpakkingstoepassingen zal bevorderen".

Lessebo Paper is onlangs geaccepteerd als lid van Paper Profile, een consortium van Europese pulp-, papier- en kartonfabrikanten dat een gestandaardiseerd rapporteringssysteem biedt voor informatie over milieuproducten. Als onderdeel van het lidmaatschap heeft het Zweedse bedrijf nu milieuproductverklaringen gelanceerd voor al hun kwaliteiten.

"We zien dat de belangstelling voor ons papier is toegenomen, vooral voor toepassingen waarbij kwaliteit en milieuprestaties prioriteit zijn", zegt Jens Olson, de CEO van Lessebo Paper. Eerder dit jaar lanceerde Lessebo Paper het nieuwe concept 'Lessebo Texture', een service waarbij de klant een oppervlaktepatroon kan kiezen dat vervolgens in reliëf op het vel wordt gedrukt.Deze maand zet de Zweedse papierproducent een nieuwe stap richting de markt voor luxeverpakkingen. De fabrikant ontwikkelt momenteel een nieuwe papierreeks "die de toekomst van milieuvriendelijke luxeverpakkingstoepassingen zal bevorderen".Lessebo Paper is onlangs geaccepteerd als lid van Paper Profile, een consortium van Europese pulp-, papier- en kartonfabrikanten dat een gestandaardiseerd rapporteringssysteem biedt voor informatie over milieuproducten. Als onderdeel van het lidmaatschap heeft het Zweedse bedrijf nu milieuproductverklaringen gelanceerd voor al hun kwaliteiten.