Op maandag 25 juni werd op een Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders van Libertec beslist over de vrijwillige ontbinding van de onderneming.

Müller Martini en Kolbus besloten eerder hun krachten te bundelen en sinds 1 mei 2018 wordt het programma boekbinderijmachines van Kolbus verdeeld door Müller Martini Benelux. Kolbus GmbH&Co richt zich nu op de productie van luxe verpakkingsmachines en boekomslagen (DA-serie), de productie van machineonderdelen en de gieterij.

De activiteit van Libertec, dat zich toespitst op de verkoop van boekafwerkingsmachines, is bijgevolg niet langer gerechtvaardigd, staat in de mededeling te lezen.

Het verkoopkantoor in Aalst werd onmiddellijk gesloten. De service en de verkoop van de verpakkingsmachines van Kolbus worden verzekerd door Kolbus UK. Nicolaas De Schryver heeft bij Libertec zijn functie als General Manager beëindigd.

Op maandag 25 juni werd op een Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders van Libertec beslist over de vrijwillige ontbinding van de onderneming.Müller Martini en Kolbus besloten eerder hun krachten te bundelen en sinds 1 mei 2018 wordt het programma boekbinderijmachines van Kolbus verdeeld door Müller Martini Benelux. Kolbus GmbH&Co richt zich nu op de productie van luxe verpakkingsmachines en boekomslagen (DA-serie), de productie van machineonderdelen en de gieterij.De activiteit van Libertec, dat zich toespitst op de verkoop van boekafwerkingsmachines, is bijgevolg niet langer gerechtvaardigd, staat in de mededeling te lezen.Het verkoopkantoor in Aalst werd onmiddellijk gesloten. De service en de verkoop van de verpakkingsmachines van Kolbus worden verzekerd door Kolbus UK. Nicolaas De Schryver heeft bij Libertec zijn functie als General Manager beëindigd.