Luc Beldé, samen met zijn twee broers zaakvoerder van de bekende firma Beldé uit Wommelgem, werd op 12 maart 1959 in Brasschaat geboren. Luc Beldé kwam na het beëindigen van zijn studies 'Drukken' in 1979 op de site van het Higro op de Oude Houtlei in Gent, in de zaak van zijn vader terecht.

De machinehandel Beldé werd in 1930 opgericht. In 1971 ging de messenslijperij voor het naslijpen van messen van start en werd de industriële slijperij uitgebouwd. We kenden Luc in het begin vooral van deze activiteiten. Later ontmoetten we elkaar meermaals op verschillende drupa's, waar hij te vinden was op de stands van de fabrikanten die zijn bedrijf vertegenwoordigde, waaronder Busch (etiketten stansmachines) en Dürselen (papierboormachines). Luc Beldé was naast technisch zeer onderlegd tevens het commerciële gezicht van de firma Beldé.

De afscheidsplechtigheid vindt plaats op zaterdag 11 april om 11.30 uur in de aula "Chrysant" van het crematorium te Wilrijk.

Via deze weg wil de ploeg van Grafisch Nieuws zijn medeleven betuigen aan de familie, nabestaanden en vrienden van Luc Beldé.

Luc Beldé, samen met zijn twee broers zaakvoerder van de bekende firma Beldé uit Wommelgem, werd op 12 maart 1959 in Brasschaat geboren. Luc Beldé kwam na het beëindigen van zijn studies 'Drukken' in 1979 op de site van het Higro op de Oude Houtlei in Gent, in de zaak van zijn vader terecht. De machinehandel Beldé werd in 1930 opgericht. In 1971 ging de messenslijperij voor het naslijpen van messen van start en werd de industriële slijperij uitgebouwd. We kenden Luc in het begin vooral van deze activiteiten. Later ontmoetten we elkaar meermaals op verschillende drupa's, waar hij te vinden was op de stands van de fabrikanten die zijn bedrijf vertegenwoordigde, waaronder Busch (etiketten stansmachines) en Dürselen (papierboormachines). Luc Beldé was naast technisch zeer onderlegd tevens het commerciële gezicht van de firma Beldé.De afscheidsplechtigheid vindt plaats op zaterdag 11 april om 11.30 uur in de aula "Chrysant" van het crematorium te Wilrijk.Via deze weg wil de ploeg van Grafisch Nieuws zijn medeleven betuigen aan de familie, nabestaanden en vrienden van Luc Beldé.