De fabriek van Alizay waar 330 man werkt, heeft een productiecapaciteit van 310.00 ton houtvrij ongestreken papier en gerecycleerd kantoorpapier.

M-real heeft ook geen overnemer gevonden voor de fabriek in het Duitse Gohrsmühle en wil daar de productie van speciaal papier (60.000 ton) en van ongestreken fijn papier (120.000 ton) stopzetten. Ook de productie van zelfkopiërend papier in de fabriek Reflex van Düren wordt beëindigd. De productie van de 'cast coated' papieren en verpakkingen onder het merk Chromolux blijft daarentegen behouden. In Duitsland zouden er op die manier ongeveer 500 banen verdwijnen.

Die maatregelen passen in de strategische heroriëntering van M-real naar de verpakkingsproducten.

De fabriek van Alizay waar 330 man werkt, heeft een productiecapaciteit van 310.00 ton houtvrij ongestreken papier en gerecycleerd kantoorpapier. M-real heeft ook geen overnemer gevonden voor de fabriek in het Duitse Gohrsmühle en wil daar de productie van speciaal papier (60.000 ton) en van ongestreken fijn papier (120.000 ton) stopzetten. Ook de productie van zelfkopiërend papier in de fabriek Reflex van Düren wordt beëindigd. De productie van de 'cast coated' papieren en verpakkingen onder het merk Chromolux blijft daarentegen behouden. In Duitsland zouden er op die manier ongeveer 500 banen verdwijnen. Die maatregelen passen in de strategische heroriëntering van M-real naar de verpakkingsproducten.