Tegelijk krijgt het bedrijf een nieuwe visuele identiteit en een nieuw logo (een gestileerd rendierhoofd). Die nieuwe benaming volgt op de naamsverandering van het moederbedrijf, de bosbouwgroep Metsäliitto die de Metsä Group geworden is. Alle dochterondernemingen worden op dezelfde manier herdoopt: Metsä Wood, Metsä Fibre, etc.

Voor de kartonproducent, die in 1986 door een fusie tot stand gekomen is en tot 2001 als Metsä-Serla door het leven ging (toen nam het bedrijf de naam M-real aan), is het in zekere zin een terugkeer naar de bron. Nadat M-real in 2008 zijn activiteiten op het vlak van fijne papieren aan Sappi verkocht had, concentreerde het bedrijf zich weer op de kartonproductie.

Tegelijk krijgt het bedrijf een nieuwe visuele identiteit en een nieuw logo (een gestileerd rendierhoofd). Die nieuwe benaming volgt op de naamsverandering van het moederbedrijf, de bosbouwgroep Metsäliitto die de Metsä Group geworden is. Alle dochterondernemingen worden op dezelfde manier herdoopt: Metsä Wood, Metsä Fibre, etc. Voor de kartonproducent, die in 1986 door een fusie tot stand gekomen is en tot 2001 als Metsä-Serla door het leven ging (toen nam het bedrijf de naam M-real aan), is het in zekere zin een terugkeer naar de bron. Nadat M-real in 2008 zijn activiteiten op het vlak van fijne papieren aan Sappi verkocht had, concentreerde het bedrijf zich weer op de kartonproductie.