Dit zijn ze:

- een Ryobi V3000TP 10 kleurenpers bij Moderna te Beringen. De machine is na 4 weken montage opgestart en draait nu productie. Het is de eerste Europese installatie van de (Mitsubishi) V3000 onder het nieuwe Ryobi MHI label. De pers is uitgerust met de nieuwe inline meting D-EyeS, die zowel de densiteit automatisch bijstuurt en het drukwerk controleert op spanjolen. De machine heeft als bijkomende optie een inline sheeter bobijn afroller.

- een Roland 705 LV bij Die keure te Brugge. Het is de eerste installatie van de nieuwe Roland 700 Evolution in de Benelux. Het betreft een 5 kleuren 705 Evolution met Direct Drive en met een volledig optiepakket zoals inline meting en een volledig integration pilot plus pakket voor integratie, koppeling en opvolging via JDF.

-een Ryobi MHI 925 vijfkleuren formaat 64 x 92 cm bij Drukkerij Heremans te Lennik. Het gaat om een bijkomende machine naast de reeds aanwezige Ryobi 524GX en de Ryobi 754. Het is de eerste 925 van de nieuwe serie met een nieuw design en tal van nieuwe opties.

-een Ryobi 764 vierkleuren bij Province de Liège. De provinciedrukkerij investeerde in een Ryobi 764 om het verouderde machinepark te optimaliseren. Ook hier is er een Europese primeur met de eerste installatie van de Drupa-versie van deze laagstapelversie van de 750 serie.

Dit zijn ze: - een Ryobi V3000TP 10 kleurenpers bij Moderna te Beringen. De machine is na 4 weken montage opgestart en draait nu productie. Het is de eerste Europese installatie van de (Mitsubishi) V3000 onder het nieuwe Ryobi MHI label. De pers is uitgerust met de nieuwe inline meting D-EyeS, die zowel de densiteit automatisch bijstuurt en het drukwerk controleert op spanjolen. De machine heeft als bijkomende optie een inline sheeter bobijn afroller.- een Roland 705 LV bij Die keure te Brugge. Het is de eerste installatie van de nieuwe Roland 700 Evolution in de Benelux. Het betreft een 5 kleuren 705 Evolution met Direct Drive en met een volledig optiepakket zoals inline meting en een volledig integration pilot plus pakket voor integratie, koppeling en opvolging via JDF.-een Ryobi MHI 925 vijfkleuren formaat 64 x 92 cm bij Drukkerij Heremans te Lennik. Het gaat om een bijkomende machine naast de reeds aanwezige Ryobi 524GX en de Ryobi 754. Het is de eerste 925 van de nieuwe serie met een nieuw design en tal van nieuwe opties.-een Ryobi 764 vierkleuren bij Province de Liège. De provinciedrukkerij investeerde in een Ryobi 764 om het verouderde machinepark te optimaliseren. Ook hier is er een Europese primeur met de eerste installatie van de Drupa-versie van deze laagstapelversie van de 750 serie.