-Drukkerij ABC uit Meerbeke heeft een RMGT 920PF-8 achtkleurenpers besteld.

Het gaat om een 8-kleuren perfecting machine in het formaat 64 x 92 cm. De nieuwe pers is uitgerust met LED UV, simultane plaatwissel en Lithoflash inline densiteitsmeting en -regeling.De pers is voorzien van het op Drupa voorgestelde nieuwe volautomatische jobwissel systeem 'smart job change'.

-Drukkerij Verspecht uit Londerzeel heeft een RMGT 920ST-5 vijfkleurenpers in het populaire formaat 64 x 72 cm geïnstalleerd. De nieuwe pers is uitgerust met een ruim pakket aan automatisatie zoals volautomatische plaatwissel en smart job change

De pers vervangt een Ryobi 755 vijfkleuren drukmachine. De verkoop ging gepaard met een investering in een nieuwe Baumann Wohlenberg snijstraat en een nieuwe CTP-installatie.

-Imprimerie Ossa uit Luxemburg heeft een RMGT 790ST-4 vierkleurenpers met lakunit besteld. Het gaat om een pers in het formaat 60 x 78 cm. De nieuwe pers beschikt over volautomatisch plaatwisselen en smart job change. De pers vervangt een Ryobi 784 vierkleuren van hetzelfde formaat.

-Drukkerij Depress uit Laakdal bestelde een RMGT 920PF- 8 achtkleurenpers: een achtkleuren perfecting machine in het formaat 64 x 92 cm. De nieuwe pers is uitgerust met LED UV, simultane plaatwissel, Lithoflash inline densiteitsmeting en -regeling en smart job change. De pers vervangt een Ryobi 925 vijfkleuren van hetzelfde formaat die op zijn beurt verkocht is aan Drukkerij Goossens in Kalmthout.

-Drukkerij ABC uit Meerbeke heeft een RMGT 920PF-8 achtkleurenpers besteld.Het gaat om een 8-kleuren perfecting machine in het formaat 64 x 92 cm. De nieuwe pers is uitgerust met LED UV, simultane plaatwissel en Lithoflash inline densiteitsmeting en -regeling.De pers is voorzien van het op Drupa voorgestelde nieuwe volautomatische jobwissel systeem 'smart job change'.-Drukkerij Verspecht uit Londerzeel heeft een RMGT 920ST-5 vijfkleurenpers in het populaire formaat 64 x 72 cm geïnstalleerd. De nieuwe pers is uitgerust met een ruim pakket aan automatisatie zoals volautomatische plaatwissel en smart job changeDe pers vervangt een Ryobi 755 vijfkleuren drukmachine. De verkoop ging gepaard met een investering in een nieuwe Baumann Wohlenberg snijstraat en een nieuwe CTP-installatie.-Imprimerie Ossa uit Luxemburg heeft een RMGT 790ST-4 vierkleurenpers met lakunit besteld. Het gaat om een pers in het formaat 60 x 78 cm. De nieuwe pers beschikt over volautomatisch plaatwisselen en smart job change. De pers vervangt een Ryobi 784 vierkleuren van hetzelfde formaat. -Drukkerij Depress uit Laakdal bestelde een RMGT 920PF- 8 achtkleurenpers: een achtkleuren perfecting machine in het formaat 64 x 92 cm. De nieuwe pers is uitgerust met LED UV, simultane plaatwissel, Lithoflash inline densiteitsmeting en -regeling en smart job change. De pers vervangt een Ryobi 925 vijfkleuren van hetzelfde formaat die op zijn beurt verkocht is aan Drukkerij Goossens in Kalmthout.