Osako met hoofdkantoor en productie in het Japanse Saitama op een boogscheut van Tokio, werd opgericht in 1916. Osako ontwikkelt en bouwt verzamelhechters en driesnijders. De machines kunnen voorzien worden van optionele uitrustingen en feeders. Voor speciale toepassingen kunnen maataanpassingen doorgevoerd worden.

Micro is de naam van het basismodel van de familie van verzamelhechters. De machine haalt een snelheid van 9000 t/u. De Estar Alpha haalt een snelheid van 10000 t/u. De Tener Alpha-serie met een snelheid van 13.000 t/u. is het topmodel van de fabrikant.

Met wereldwijd meer dan 2500 geïnstalleerde machines is Osako een belangrijke speler op de markt van verzamelhechters. In Azië hebben ze een marktaandeel van 80%, zo meldt ons Manroland Benelux.

Osako met hoofdkantoor en productie in het Japanse Saitama op een boogscheut van Tokio, werd opgericht in 1916. Osako ontwikkelt en bouwt verzamelhechters en driesnijders. De machines kunnen voorzien worden van optionele uitrustingen en feeders. Voor speciale toepassingen kunnen maataanpassingen doorgevoerd worden.Micro is de naam van het basismodel van de familie van verzamelhechters. De machine haalt een snelheid van 9000 t/u. De Estar Alpha haalt een snelheid van 10000 t/u. De Tener Alpha-serie met een snelheid van 13.000 t/u. is het topmodel van de fabrikant. Met wereldwijd meer dan 2500 geïnstalleerde machines is Osako een belangrijke speler op de markt van verzamelhechters. In Azië hebben ze een marktaandeel van 80%, zo meldt ons Manroland Benelux.