CMC heeft meer dan 75 jaar ervaring in o.a. de grafische industrie. Het bedrijf ontwerpt en vervaardigt snelle (tot 30.000 ex./uur) en geavanceerde systemen voor mailing envelopperen en fulfilment, alsook verpakkingsoplossingen op maat. De fabrikant heeft eveneens kleinere mailingsystemen in zijn programma.

Het mailingprogramma omvat: envelope inserting systemen, mailingmachines voor folie en papier, verzamelsystemen voor documentverwerking, softwaresystemen voor het beheer van mailinglijnen, bijkomende randapparatuur voor mailing, automatisatiesystemen, verpakkingslijnen.

CMC heeft met eigen R&D voor elektronica, software en engineering de kennis in huis voor het ontwikkelen van intelligente oplossingen op maat.

CMC heeft meer dan 75 jaar ervaring in o.a. de grafische industrie. Het bedrijf ontwerpt en vervaardigt snelle (tot 30.000 ex./uur) en geavanceerde systemen voor mailing envelopperen en fulfilment, alsook verpakkingsoplossingen op maat. De fabrikant heeft eveneens kleinere mailingsystemen in zijn programma.Het mailingprogramma omvat: envelope inserting systemen, mailingmachines voor folie en papier, verzamelsystemen voor documentverwerking, softwaresystemen voor het beheer van mailinglijnen, bijkomende randapparatuur voor mailing, automatisatiesystemen, verpakkingslijnen. CMC heeft met eigen R&D voor elektronica, software en engineering de kennis in huis voor het ontwikkelen van intelligente oplossingen op maat.