Verpakkingen worden een sleutelelement in het aanbod van Manroland Sheetfed in Düsseldorf. De constructeur toont er meer bepaald een Roland 708LV (acht kleuren plus vernis) met een nieuwe versie van het verguldsysteem Inline Foiler waarmee het filmverbruik tot 55% lager ligt. De bezoekers kunnen ook een vernisgroep in lijn zien om speciale effecten aan te brengen, evenals nieuwe instrumenten voor de kwaliteits- en kleurcontrole.

In het segment van de handelsdruk legt Manroland Sheetfed de nadruk op de LEC-UV-droging (met laag energieverbruik) en op een nieuwe hybride oplossing waarbij de inkjettechniek gebruikt wordt om het drukwerk op de pers te personaliseren. Het programma Printvalue dat diensten, verbruiksgoederen, integratie en adviezen omvat, wordt eveneens in de schijnwerpers geplaatst.

Ten slotte worden er vanuit Düsseldorf elke dag bezoeken georganiseerd aan het technologisch centrum van Offenbach, waar de bezoekers kennis kunnen maken met vier bijkomende Roland-persen, tot het formaat XXL.

Verpakkingen worden een sleutelelement in het aanbod van Manroland Sheetfed in Düsseldorf. De constructeur toont er meer bepaald een Roland 708LV (acht kleuren plus vernis) met een nieuwe versie van het verguldsysteem Inline Foiler waarmee het filmverbruik tot 55% lager ligt. De bezoekers kunnen ook een vernisgroep in lijn zien om speciale effecten aan te brengen, evenals nieuwe instrumenten voor de kwaliteits- en kleurcontrole. In het segment van de handelsdruk legt Manroland Sheetfed de nadruk op de LEC-UV-droging (met laag energieverbruik) en op een nieuwe hybride oplossing waarbij de inkjettechniek gebruikt wordt om het drukwerk op de pers te personaliseren. Het programma Printvalue dat diensten, verbruiksgoederen, integratie en adviezen omvat, wordt eveneens in de schijnwerpers geplaatst. Ten slotte worden er vanuit Düsseldorf elke dag bezoeken georganiseerd aan het technologisch centrum van Offenbach, waar de bezoekers kennis kunnen maken met vier bijkomende Roland-persen, tot het formaat XXL.