Net na drupa had Tony Langley nochtans verklaard dat Manroland sheetfed een 'positieve cashflow' kende en dat de activiteiten 'volgens de prognoses' evolueerden. Het lijkt er echter op dat de markt voor nieuwe persen nog niet helemaal hersteld is en dat de bestellingen onder de verwachtingen blijven, vooral in Europa en de Verenigde Staten.

De directie van het bedrijf preciseert dat de beslissing op lokaal niveau genomen is en niet door het Britse moederbedrijf.

De voormalige afdeling vellenpersen van Manroland stelde voor het failliet (in november 2011) 1.850 mensen tewerk in Offenbach. Vandaag werken er nog een duizendtal mensen.

Net na drupa had Tony Langley nochtans verklaard dat Manroland sheetfed een 'positieve cashflow' kende en dat de activiteiten 'volgens de prognoses' evolueerden. Het lijkt er echter op dat de markt voor nieuwe persen nog niet helemaal hersteld is en dat de bestellingen onder de verwachtingen blijven, vooral in Europa en de Verenigde Staten. De directie van het bedrijf preciseert dat de beslissing op lokaal niveau genomen is en niet door het Britse moederbedrijf. De voormalige afdeling vellenpersen van Manroland stelde voor het failliet (in november 2011) 1.850 mensen tewerk in Offenbach. Vandaag werken er nog een duizendtal mensen.