De cijfers van Mars zijn indrukwekkend. De productievestiging van de Amerikaanse multinational in het Nederlandse Veghel coördineert een Europees netwerk van 25 ontwerpstudio's, drie grafische productiebedrijven en 120 drukkers die jaarlijks meer dan 9.000 verpakkingen updaten.

Worstelen met complexiteit

Vooraleer WebCenter van Esko er werd geïmplementeerd, was Mars aan het worstelen met het complexe ontwerpproces. E-mails gingen over en weer, er was geen duidelijk zicht op de status van een project en de controle van de KPI's gebeurde in verschillende systemen.

De managementsoftware van Esko voorziet nu in duidelijke dashboards die de ontwerpprocessen in real-time monitoren. De KPI's worden opgevolgd en gevisualiseerd, het systeem kan aangepast worden aan de noden van het bedrijf. Dat komt de productiviteit ten goede. "Minder e-mails en telefoontjes", blijken de belangrijkste voordelen te zijn van WebCenter volgens de mensen van Mars.

De cijfers van Mars zijn indrukwekkend. De productievestiging van de Amerikaanse multinational in het Nederlandse Veghel coördineert een Europees netwerk van 25 ontwerpstudio's, drie grafische productiebedrijven en 120 drukkers die jaarlijks meer dan 9.000 verpakkingen updaten.Vooraleer WebCenter van Esko er werd geïmplementeerd, was Mars aan het worstelen met het complexe ontwerpproces. E-mails gingen over en weer, er was geen duidelijk zicht op de status van een project en de controle van de KPI's gebeurde in verschillende systemen.De managementsoftware van Esko voorziet nu in duidelijke dashboards die de ontwerpprocessen in real-time monitoren. De KPI's worden opgevolgd en gevisualiseerd, het systeem kan aangepast worden aan de noden van het bedrijf. Dat komt de productiviteit ten goede. "Minder e-mails en telefoontjes", blijken de belangrijkste voordelen te zijn van WebCenter volgens de mensen van Mars.