Jussi Pesonen blijft aan als president en CEO tot eind dit jaar waarna hij als adviseur voor het bedrijf aan de slag gaat tot aan zijn pensionering op 30 april 2024. Pesonen was 37 jaar actief bij UPM.

Change manager

Massimo Reynaudo (1969) is sinds 2017 bij UPM. Hij is momenteel executive vice president bij UPM Communication Papers. Daarvoor was hij van 2017 tot 2021 senior vice president bij UPM Raflatac. Tussen 1995 en 2017 bekleedde hij verschillende leidinggevende functies bij Kimberly-Clark Corporation. Reynaudo heeft een masterdiploma engineering van de Politecnico di Torino en aanvullende studies in bedrijfskunde en management.

"Massimo heeft een uitstekende internationale achtergrond en een zeer solide staat van dienst bij UPM als inspirerende change manager. Zowel bij UPM Raflatac als bij UPM Communication Papers heeft hij positieve verandering in de bedrijven doorgevoerd, de commerciële strategie vernieuwd en goed presterende teams opgebouwd om de prestaties van elk bedrijf te verbeteren", stelt Henrik Ehrnrooth, de voorzitter van de raad van bestuur van UPM.

Jussi Pesonen blijft aan als president en CEO tot eind dit jaar waarna hij als adviseur voor het bedrijf aan de slag gaat tot aan zijn pensionering op 30 april 2024. Pesonen was 37 jaar actief bij UPM.Massimo Reynaudo (1969) is sinds 2017 bij UPM. Hij is momenteel executive vice president bij UPM Communication Papers. Daarvoor was hij van 2017 tot 2021 senior vice president bij UPM Raflatac. Tussen 1995 en 2017 bekleedde hij verschillende leidinggevende functies bij Kimberly-Clark Corporation. Reynaudo heeft een masterdiploma engineering van de Politecnico di Torino en aanvullende studies in bedrijfskunde en management."Massimo heeft een uitstekende internationale achtergrond en een zeer solide staat van dienst bij UPM als inspirerende change manager. Zowel bij UPM Raflatac als bij UPM Communication Papers heeft hij positieve verandering in de bedrijven doorgevoerd, de commerciële strategie vernieuwd en goed presterende teams opgebouwd om de prestaties van elk bedrijf te verbeteren", stelt Henrik Ehrnrooth, de voorzitter van de raad van bestuur van UPM.