De Masterclass "Inkjet na drupa" wordt gegeven door Rob Haak (president van het adviesbureau Spikix), een regelmatig gastspreker op internationale congressen en een gewaardeerd inkjet expert in opdracht van grote grafische bedrijven. Aanvang: 18.30 uur.

Tony Coenjaerts van Trends Top neemt de grafische sector onder de loep. De bevindingen van zijn messcherpe analyse worden gevolgd door de uitreiking van de Trends Top Grafische Gazellen. Aanvang van dit gedeelte: 19.00 uur.

Dit evenement van Grafisch Nieuws en Trends Top wordt afgesloten met een receptie en de mogelijkheid om te netwerken.

U kan inschrijven via deze link

De Masterclass "Inkjet na drupa" wordt gegeven door Rob Haak (president van het adviesbureau Spikix), een regelmatig gastspreker op internationale congressen en een gewaardeerd inkjet expert in opdracht van grote grafische bedrijven. Aanvang: 18.30 uur.Tony Coenjaerts van Trends Top neemt de grafische sector onder de loep. De bevindingen van zijn messcherpe analyse worden gevolgd door de uitreiking van de Trends Top Grafische Gazellen. Aanvang van dit gedeelte: 19.00 uur.Dit evenement van Grafisch Nieuws en Trends Top wordt afgesloten met een receptie en de mogelijkheid om te netwerken. U kan inschrijven via deze link