Het bedrijf is volledig toegerust voor het ontwerp en de productie van mailings die elektronisch of per post worden verzonden. Complexe personalisering, al dan niet gekoppeld aan internationale zendingen, is één van de specialiteiten. Deze jonge kmo die sinds september 2009 nieuwe lokalen betrekt, beschikt over hardware en software waaronder een kleurenprinter Xerox DocuColor 8002 voor grote gepersonaliseerde oplagen in kleur, en de applicatie Xerox XMPie voor de realisatie van crossmediale communicatiecampagnes.

Met de nieuwe Xerox iGen4 MDI XXL kan MasterMail voortaan formaten van 360 x 660 mm gebruiken om onder meer gepersonaliseerde drieluiken te drukken en beschikt het over een productiecapaciteit van 100.000 afdrukken per dag. Dit was ook nodig om het hoofd te bieden aan de groeiende vraag naar gepersonaliseerde documenten die op korte termijn moeten worden aangemaakt.

MasterMail stelt acht jaar na zijn oprichting 15 personen tewerk en realiseert een omzet van 2,8 miljoen euro. Daniëlle Vanwesenbeeck, de oprichtster en general manager van MasterMail, won de Womed Award 2011. De Womed Award staat voor Women in Enterprise and Development en wordt uitgereikt aan de vrouwelijke onderneemster van het jaar door mabizz, het ondernemersnetwerk voor vrouwen van UNIZO en markant.

Het bedrijf is volledig toegerust voor het ontwerp en de productie van mailings die elektronisch of per post worden verzonden. Complexe personalisering, al dan niet gekoppeld aan internationale zendingen, is één van de specialiteiten. Deze jonge kmo die sinds september 2009 nieuwe lokalen betrekt, beschikt over hardware en software waaronder een kleurenprinter Xerox DocuColor 8002 voor grote gepersonaliseerde oplagen in kleur, en de applicatie Xerox XMPie voor de realisatie van crossmediale communicatiecampagnes. Met de nieuwe Xerox iGen4 MDI XXL kan MasterMail voortaan formaten van 360 x 660 mm gebruiken om onder meer gepersonaliseerde drieluiken te drukken en beschikt het over een productiecapaciteit van 100.000 afdrukken per dag. Dit was ook nodig om het hoofd te bieden aan de groeiende vraag naar gepersonaliseerde documenten die op korte termijn moeten worden aangemaakt. MasterMail stelt acht jaar na zijn oprichting 15 personen tewerk en realiseert een omzet van 2,8 miljoen euro. Daniëlle Vanwesenbeeck, de oprichtster en general manager van MasterMail, won de Womed Award 2011. De Womed Award staat voor Women in Enterprise and Development en wordt uitgereikt aan de vrouwelijke onderneemster van het jaar door mabizz, het ondernemersnetwerk voor vrouwen van UNIZO en markant.