MasterMail uit Wilsele, is een expert in direct mailing. Het bedrijf keek uit naar een nieuwe digitale pers om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar direct mail. Zaakvoerster Danielle Vanwesenbeeck (foto): "Wij groeien elk jaar en ook op nationaal niveau noteert de sector groeicijfers. Nu de mailboxen stilaan oververzadigd raken, komt er opnieuw plaats vrij in de fysieke brievenbussen. Daar moeten direct mails veel minder de concurrentie aangaan met gelijktijdige initiatieven. Ook andere kanalen hebben het momenteel moeilijk om de consument te bereiken. Denk maar aan televisiespots die worden weggezapt bij het uitgesteld kijken. Vooral gerichte, originele en opvallende direct mailings scoren vandaag. Ze houden bovendien langer de aandacht vast, in tegenstelling tot de vaak vluchtige e-mailings."

De Xeikon 9800 is net als de Xeikon 8500 een 512 mm brede tonerpers. De Xeikon 9800 heeft een max. productiesnelheid van 21,5 m/min., bij de Xeikon 8500 is dat 12 m/min.

MasterMail uit Wilsele, is een expert in direct mailing. Het bedrijf keek uit naar een nieuwe digitale pers om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar direct mail. Zaakvoerster Danielle Vanwesenbeeck (foto): "Wij groeien elk jaar en ook op nationaal niveau noteert de sector groeicijfers. Nu de mailboxen stilaan oververzadigd raken, komt er opnieuw plaats vrij in de fysieke brievenbussen. Daar moeten direct mails veel minder de concurrentie aangaan met gelijktijdige initiatieven. Ook andere kanalen hebben het momenteel moeilijk om de consument te bereiken. Denk maar aan televisiespots die worden weggezapt bij het uitgesteld kijken. Vooral gerichte, originele en opvallende direct mailings scoren vandaag. Ze houden bovendien langer de aandacht vast, in tegenstelling tot de vaak vluchtige e-mailings."De Xeikon 9800 is net als de Xeikon 8500 een 512 mm brede tonerpers. De Xeikon 9800 heeft een max. productiesnelheid van 21,5 m/min., bij de Xeikon 8500 is dat 12 m/min.