De oorzaak van de moeilijkheden is de zwakke orderportefeuille voor drupa. Tijdens en na drupa zou het aantal orders weer gestegen zijn. Dienovereenkomstig zijn de tekenen voor een voortzetting en sanering van het bedrijf goed.

Mathias Bäuerle bevindt zich in St.Georgen in het Zwarte Woud. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricatie van machines voor de drukafwerking, telt 150 werknemers en realiseerde in 2011 een omzet van 14 miljoen euro. Mathias Bäuerle werd in 1863 opgericht.

De oorzaak van de moeilijkheden is de zwakke orderportefeuille voor drupa. Tijdens en na drupa zou het aantal orders weer gestegen zijn. Dienovereenkomstig zijn de tekenen voor een voortzetting en sanering van het bedrijf goed.Mathias Bäuerle bevindt zich in St.Georgen in het Zwarte Woud. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricatie van machines voor de drukafwerking, telt 150 werknemers en realiseerde in 2011 een omzet van 14 miljoen euro. Mathias Bäuerle werd in 1863 opgericht.