Bas van Lierop, algemeen directeur: "Vanuit onze groeistrategie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om enerzijds nieuwe creatieve oplossingen te bieden voor onze klanten, en anderzijds om onze productieprocessen te verbeteren. Met deze investering spelen we in op een groeiende behoefte aan bijzondere point-of-sale materialen. De nieuwe snijplotters zijn geschikt voor uitzonderlijke formaten en voor de verwerking van een breed palet van materialen, zoals MDF, aluminium en schuim. Bovendien biedt Maxximap via deze digitale snijmachines voor kleinere oplages een oplossing. Wij ontwikkelen en produceren maatwerk presentatieproducten, door deze investering kunnen we nog beter inspelen op de grote variëteit aan individuele klantbehoeften.''

De Zünd G3 snijmachine is modulair van opbouw en voorzien van een freesunit. Dankzij het geïntegreerde initialiseringssyteem kunnen messen, freesjes en rilwielen volautomatisch ingesteld worden, zonder handmatige instelwerkzaamheden om de snijdiepte vast te stellen. De volautomatische plaattoevoer en -afname, middels robotarmen, verhogen de efficiëntie.

Op de foto: Bas van Lierop, algemeen directeur Maxximap.

Bas van Lierop, algemeen directeur: "Vanuit onze groeistrategie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om enerzijds nieuwe creatieve oplossingen te bieden voor onze klanten, en anderzijds om onze productieprocessen te verbeteren. Met deze investering spelen we in op een groeiende behoefte aan bijzondere point-of-sale materialen. De nieuwe snijplotters zijn geschikt voor uitzonderlijke formaten en voor de verwerking van een breed palet van materialen, zoals MDF, aluminium en schuim. Bovendien biedt Maxximap via deze digitale snijmachines voor kleinere oplages een oplossing. Wij ontwikkelen en produceren maatwerk presentatieproducten, door deze investering kunnen we nog beter inspelen op de grote variëteit aan individuele klantbehoeften.'' De Zünd G3 snijmachine is modulair van opbouw en voorzien van een freesunit. Dankzij het geïntegreerde initialiseringssyteem kunnen messen, freesjes en rilwielen volautomatisch ingesteld worden, zonder handmatige instelwerkzaamheden om de snijdiepte vast te stellen. De volautomatische plaattoevoer en -afname, middels robotarmen, verhogen de efficiëntie.Op de foto: Bas van Lierop, algemeen directeur Maxximap.