Uit het persbericht:

Graag informeren wij u over de nieuwe verkooporganisatie van de Mayer-Kuvert network groep in de Benelux. Gelijk aan de organisatiestructuur van mayer-network GmbH in Duitsland, zullen wij nu ook onze verkoopactiviteiten gaan bundelen in de Benelux. Met de oprichting van mayer-network Benelux B.V. zijn per 1 februari 2014 reeds de eerste organisatorische stappen hiervoor in gang gezet.

Als eerste onderneming zal de Enfa Groep B.V. haar verkoopactiviteiten in de komende tijd overdragen aan mayer-network Benelux B.V. Uw contactpersoon bij Enfa Groep blijft onder het huidige telefoonnummer natuurlijk voor u bereikbaar. Op de middellange termijn is de planning om ook de verkoopactiviteiten van de andere organisaties in Benelux te integreren in mayer-network Benelux.

Als grootste enveloppenproducent in Europa, met meer dan 40 bedrijven in 23 landen, produceert en bedrukt de Mayer-Kuvert network groep jaarlijks meer dan 20 miljard enveloppen, zowel van de rol als van het blad. In het kader van verzendoplossingen bieden wij behalve enveloppen ook een breed assortiment verpakkingen aan.

bron: mayer-network Benelux, Graficus

Uit het persbericht:Graag informeren wij u over de nieuwe verkooporganisatie van de Mayer-Kuvert network groep in de Benelux. Gelijk aan de organisatiestructuur van mayer-network GmbH in Duitsland, zullen wij nu ook onze verkoopactiviteiten gaan bundelen in de Benelux. Met de oprichting van mayer-network Benelux B.V. zijn per 1 februari 2014 reeds de eerste organisatorische stappen hiervoor in gang gezet.Als eerste onderneming zal de Enfa Groep B.V. haar verkoopactiviteiten in de komende tijd overdragen aan mayer-network Benelux B.V. Uw contactpersoon bij Enfa Groep blijft onder het huidige telefoonnummer natuurlijk voor u bereikbaar. Op de middellange termijn is de planning om ook de verkoopactiviteiten van de andere organisaties in Benelux te integreren in mayer-network Benelux.Als grootste enveloppenproducent in Europa, met meer dan 40 bedrijven in 23 landen, produceert en bedrukt de Mayer-Kuvert network groep jaarlijks meer dan 20 miljard enveloppen, zowel van de rol als van het blad. In het kader van verzendoplossingen bieden wij behalve enveloppen ook een breed assortiment verpakkingen aan. bron: mayer-network Benelux, Graficus