Korsini produceert in-mould label (IML) oplossingen in twee fabrieken in West-Turkije. Het bedrijf werd in 2004 opgericht als een joint venture tussen Korozo Group en Korsini Packaging Companies. De Turkse producent heeft ongeveer 400 medewerkers in dienst.

"We geloven sterk in het potentieel van IML-technologie en Korsini heeft de afgelopen decennia bewezen een sterk en innovatief bedrijf te zijn dat voorop loopt in de continue ontwikkeling van IML-oplossingen", zegt Kevin Kwilinski, de CEO van MCC.

Gebroeders Corsini

MCC is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grootste labelproducenten ter wereld. De groep, met hoofdkantoor in Chicago, realiseert een wereldwijde omzet van ongeveer 3,5 miljard dollar. MCC stelt 14.000 mensen tewerk in meer dan honderd fabrieken in 31 landen.

"Door onze krachten te bundelen met MCC ontstaan nieuwe kansen voor lokale en internationale groei, terwijl we de dagelijkse controle over onze activiteiten kunnen behouden", stelt Enrico Corsini, de topman van Korsini. De wortels van het bedrijf gaan terug tot in 1902 toen de gebroeders Corsini een drukkerij begonnen onder de naam 'Fratelli Corsini'.

Korsini produceert in-mould label (IML) oplossingen in twee fabrieken in West-Turkije. Het bedrijf werd in 2004 opgericht als een joint venture tussen Korozo Group en Korsini Packaging Companies. De Turkse producent heeft ongeveer 400 medewerkers in dienst."We geloven sterk in het potentieel van IML-technologie en Korsini heeft de afgelopen decennia bewezen een sterk en innovatief bedrijf te zijn dat voorop loopt in de continue ontwikkeling van IML-oplossingen", zegt Kevin Kwilinski, de CEO van MCC.MCC is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grootste labelproducenten ter wereld. De groep, met hoofdkantoor in Chicago, realiseert een wereldwijde omzet van ongeveer 3,5 miljard dollar. MCC stelt 14.000 mensen tewerk in meer dan honderd fabrieken in 31 landen."Door onze krachten te bundelen met MCC ontstaan nieuwe kansen voor lokale en internationale groei, terwijl we de dagelijkse controle over onze activiteiten kunnen behouden", stelt Enrico Corsini, de topman van Korsini. De wortels van het bedrijf gaan terug tot in 1902 toen de gebroeders Corsini een drukkerij begonnen onder de naam 'Fratelli Corsini'.