Mcor is een Iers bedrijf dat werd opgericht door de broers Dr Conor MacCormack en Fintan MacCormack. Mcor ontwikkelde een systeem waarbij lagen papier gesneden worden en op elkaar gelijmd voor het vormen van het 3D-object.

Hans Huyghe, Managing Director van Plantin en Tetterode: "De oplossing die Mcor voor 3D brengt, past perfect in onze aanpak: een 3D-oplossing die eenvoudig te gebruiken is, eco-vriendelijk en bovendien met een lage total cost of ownership." Met de nieuwe machine, de Mcor Iris, zal het papier eveneens beprint kunnen worden, waardoor full color 3D-objecten kunnen geproduceerd worden.

Is uw nieuwsgierigheid voldoende geprikkeld, neem dan eens een kijkje op de website van Mcor Technologies.

Mcor is een Iers bedrijf dat werd opgericht door de broers Dr Conor MacCormack en Fintan MacCormack. Mcor ontwikkelde een systeem waarbij lagen papier gesneden worden en op elkaar gelijmd voor het vormen van het 3D-object. Hans Huyghe, Managing Director van Plantin en Tetterode: "De oplossing die Mcor voor 3D brengt, past perfect in onze aanpak: een 3D-oplossing die eenvoudig te gebruiken is, eco-vriendelijk en bovendien met een lage total cost of ownership." Met de nieuwe machine, de Mcor Iris, zal het papier eveneens beprint kunnen worden, waardoor full color 3D-objecten kunnen geproduceerd worden. Is uw nieuwsgierigheid voldoende geprikkeld, neem dan eens een kijkje op de website van Mcor Technologies.