De gratis Media App werd tijdens de Staten-Generaal van de Media gelanceerd. De toepassing is ontwikkeld op het NextGen digitale publishing platform van het Vlaamse bedrijf Twipe.

De app bundelt content van Apache, Belga, De Morgen, De Tijd, Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad, Humo, Libelle, Medialaan, Newsmonkey, P-Magazine, SBS België, Story, Trends, TV Brussel en de VRT.

"Deze Media App is een digitale nieuwspublicatie", zegt Martijn Bal, directeur van het iMinds Media Innovatie Centrum. "Aan de hand van tekst, beeld, infografieken en video's wordt een blik geworpen op de mogelijke toekomst van de media. Hiermee worden ook de impressies van de Staten-Generaal met het grote publiek gedeeld." (Belga/MI)

De gratis Media App werd tijdens de Staten-Generaal van de Media gelanceerd. De toepassing is ontwikkeld op het NextGen digitale publishing platform van het Vlaamse bedrijf Twipe. De app bundelt content van Apache, Belga, De Morgen, De Tijd, Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad, Humo, Libelle, Medialaan, Newsmonkey, P-Magazine, SBS België, Story, Trends, TV Brussel en de VRT. "Deze Media App is een digitale nieuwspublicatie", zegt Martijn Bal, directeur van het iMinds Media Innovatie Centrum. "Aan de hand van tekst, beeld, infografieken en video's wordt een blik geworpen op de mogelijke toekomst van de media. Hiermee worden ook de impressies van de Staten-Generaal met het grote publiek gedeeld." (Belga/MI)