Vandaag telt het team 16 voltijdse grafisch ontwerpers en webdesigners. De klantenportefeuille van MediaComm bestaat voornamelijk uit grafische afdelingen binnen bedrijven, reclamebureaus, grafische bureaus, uitgeverijen en drukkerijen. MediaComm richt zich op alle bedrijven en organisaties die tijdelijk extra versterking nodig hebben op hun grafische dienst. MediaComm biedt een oplossing voor zowel korte (1 dag) als lange (meerdere maanden) termijn opdrachten.

Om de sterke groei te bestendigen opende MediaComm ook een kantoor te Gent (Merelbeke).

Stichter en zaakvoerder Paul Zeguers: 'Dit is een belangrijke stap in de verdere uitbouw van onze dienstverlening en noodzakelijk om onze klanten uit Oost- en West-Vlaanderen nog beter te bedienen. Ook voor het aantrekken van nieuwe medewerkers uit deze regio is het bijkomende kantoor een absolute troef'.

Om dit nieuwe kantoor te runnen werd Kirsten Brisard aangetrokken als manager Oost- en West-Vlaanderen. Zij zal, samen met Paul Zeguers, meewerken aan de verdere uitbouw van MediaComm.

Vandaag telt het team 16 voltijdse grafisch ontwerpers en webdesigners. De klantenportefeuille van MediaComm bestaat voornamelijk uit grafische afdelingen binnen bedrijven, reclamebureaus, grafische bureaus, uitgeverijen en drukkerijen. MediaComm richt zich op alle bedrijven en organisaties die tijdelijk extra versterking nodig hebben op hun grafische dienst. MediaComm biedt een oplossing voor zowel korte (1 dag) als lange (meerdere maanden) termijn opdrachten.Om de sterke groei te bestendigen opende MediaComm ook een kantoor te Gent (Merelbeke). Stichter en zaakvoerder Paul Zeguers: 'Dit is een belangrijke stap in de verdere uitbouw van onze dienstverlening en noodzakelijk om onze klanten uit Oost- en West-Vlaanderen nog beter te bedienen. Ook voor het aantrekken van nieuwe medewerkers uit deze regio is het bijkomende kantoor een absolute troef'.Om dit nieuwe kantoor te runnen werd Kirsten Brisard aangetrokken als manager Oost- en West-Vlaanderen. Zij zal, samen met Paul Zeguers, meewerken aan de verdere uitbouw van MediaComm.