De klantenportefeuille van MediaComm bestaat voornamelijk uit reclamebureaus, grote ondernemingen met een eigen communicatie-departement, grafische bureaus en uitgeverijen. MediaComm richt zich op alle bedrijven en organisaties die tijdelijk of op een structurele manier versterking nodig hebben op hun grafische dienst voor web en/of printopdrachten.

Om de sterke groei te bestendigen trok MediaComm een account manager aan voor de regio Antwerpen & Brussel in de persoon van Peter Vanagt. Peter Vanagt werkte voorheen voor Square Melon, Madzuli Agency en Farmboy.

Op 6 februari opende MediaComm ook een kantoor te Hasselt. Stichter en zaakvoerder Paul Zeguers: 'Opnieuw twee belangrijke stappen in de verdere uitbouw van onze dienstverlening en noodzakelijk om klanten in Antwerpen, Brussel & Limburg op een persoonlijke manier te benaderen en te bedienen. Voor het aantrekken van nieuwe medewerkers in Limburg is het bijkomende kantoor in Hasselt een absolute troef'.

Om dit nieuwe kantoor te runnen werd Conny Vandervoort aangetrokken als account manager Limburg. Conny was voorheen zaakvoerder van een drukkerij én 15 jaar leerkracht grafische vormgeving.

MediaComm werkt met grafische ontwerpers en online designers in vast dienstverband en biedt oplossingen aan voor zowel korte (1 dag) als lange (meerdere maanden) termijn opdrachten.

mediacomm.jpeg

De klantenportefeuille van MediaComm bestaat voornamelijk uit reclamebureaus, grote ondernemingen met een eigen communicatie-departement, grafische bureaus en uitgeverijen. MediaComm richt zich op alle bedrijven en organisaties die tijdelijk of op een structurele manier versterking nodig hebben op hun grafische dienst voor web en/of printopdrachten.Om de sterke groei te bestendigen trok MediaComm een account manager aan voor de regio Antwerpen & Brussel in de persoon van Peter Vanagt. Peter Vanagt werkte voorheen voor Square Melon, Madzuli Agency en Farmboy.Op 6 februari opende MediaComm ook een kantoor te Hasselt. Stichter en zaakvoerder Paul Zeguers: 'Opnieuw twee belangrijke stappen in de verdere uitbouw van onze dienstverlening en noodzakelijk om klanten in Antwerpen, Brussel & Limburg op een persoonlijke manier te benaderen en te bedienen. Voor het aantrekken van nieuwe medewerkers in Limburg is het bijkomende kantoor in Hasselt een absolute troef'.Om dit nieuwe kantoor te runnen werd Conny Vandervoort aangetrokken als account manager Limburg. Conny was voorheen zaakvoerder van een drukkerij én 15 jaar leerkracht grafische vormgeving.MediaComm werkt met grafische ontwerpers en online designers in vast dienstverband en biedt oplossingen aan voor zowel korte (1 dag) als lange (meerdere maanden) termijn opdrachten.