MediaMarkt verzamelde online de meeste publieksstemmen in de categorie 'Elektro en telecom'. De retailer werd bovendien door de 8-koppige vakjury tot winnaar uitgeroepen "omwille van de innovatie omni-channel aanpak van hun 'Golden pages' campagne waarin de folder een centrale rol speelde". MediaMarkt organiseerde tijdens de eerste week van de paasvakantie een zoektocht naar 'de Gouden Pagina'. Zowel online als in de brievenbus werd in honderden folders zo'n gouden pagina verstopt. Elke consument die er een vond, won één van de prijzen met een waarde tot ? 8.000.

De overige winnaars van de Folder van het Jaar-verkiezing zijn dit jaar ALDI (in de categorie Supermarkten), Hubo (Home, DIY, tuin en dier) en Kruidvat (Beauty, lifestyle en merken).

MediaMarkt verzamelde online de meeste publieksstemmen in de categorie 'Elektro en telecom'. De retailer werd bovendien door de 8-koppige vakjury tot winnaar uitgeroepen "omwille van de innovatie omni-channel aanpak van hun 'Golden pages' campagne waarin de folder een centrale rol speelde". MediaMarkt organiseerde tijdens de eerste week van de paasvakantie een zoektocht naar 'de Gouden Pagina'. Zowel online als in de brievenbus werd in honderden folders zo'n gouden pagina verstopt. Elke consument die er een vond, won één van de prijzen met een waarde tot ? 8.000.De overige winnaars van de Folder van het Jaar-verkiezing zijn dit jaar ALDI (in de categorie Supermarkten), Hubo (Home, DIY, tuin en dier) en Kruidvat (Beauty, lifestyle en merken).