Empack, het grootste verpakkingsevenement in België, was dit jaar goed voor 135 exposanten en meer dan 3.000 bezoekers. Zo'n 430 bezoekers volgden tijdens de twee beursdagen één of meerdere seminaries. Topics zoals duurzaamheid, verpakkingsdesign, productveiligheid, enzovoort kwamen aan bod.

Tijdens de verpakkingsbeurs werden ook verschillende awards uitgereikt. Zo ging de 'Sustainability Award' van de jury naar CMC Packaging Automation. Het publiek koos Optimum Group Wellen als laureaat voor de 'Sustainability Award'.

Namen, Gent en Mechelen

In 2024 staan er twee Empack-edities op de planning: op 30 mei is er de tweede editie van Empack Namur, la journée de l'emballage.

Op 17 en 18 september vindt Empack Gent plaats met focus op de voedingsindustrie. Empack Gent loopt simultaan met Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build.

In 2025 komt Empack terug naar de Nekkerhal in Mechelen. De vakbeurs vindt dan plaats op 22 en 23 oktober.

Empack, het grootste verpakkingsevenement in België, was dit jaar goed voor 135 exposanten en meer dan 3.000 bezoekers. Zo'n 430 bezoekers volgden tijdens de twee beursdagen één of meerdere seminaries. Topics zoals duurzaamheid, verpakkingsdesign, productveiligheid, enzovoort kwamen aan bod.Tijdens de verpakkingsbeurs werden ook verschillende awards uitgereikt. Zo ging de 'Sustainability Award' van de jury naar CMC Packaging Automation. Het publiek koos Optimum Group Wellen als laureaat voor de 'Sustainability Award'.In 2024 staan er twee Empack-edities op de planning: op 30 mei is er de tweede editie van Empack Namur, la journée de l'emballage.Op 17 en 18 september vindt Empack Gent plaats met focus op de voedingsindustrie. Empack Gent loopt simultaan met Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build.In 2025 komt Empack terug naar de Nekkerhal in Mechelen. De vakbeurs vindt dan plaats op 22 en 23 oktober.