"De volledige branche voor signage en visuele communicatie keek reikhalzend uit naar de voorbije editie van Sign2Com", stelt exhibition manager Peter Vanbrackel. "Gezien de sanitaire omstandigheden van de afgelopen periode is het op zijn minst een bijzondere editie te noemen."

Geslaagde editie

"Het feit dat Sign2Com sinds lange tijd de eerste beurs voor de branche was en de drang om elkaar weer 'in het echt' te ontmoeten waren de ideale mix voor een geslaagde editie", zegt Vanbrackel. Hij kijkt tevreden terug op deze editie.

In totaal vonden dit jaar 3.061 professionals de weg naar de vakbeurs, een daling met veertien procent in vergelijking met de editie van 2018, toen trok Sign2Com meer dan 3.500 bezoekers.

Demo's en seminaries

"Over één ding waren de exposanten het alvast eens: meer dan ooit primeerde kwaliteit boven kwantiteit. Interessante contacten, concrete interesse in specifieke producten en diensten, directe verkoop. Dit wordt ook bevestigd door het profiel van de bezoekers: 86 procent is immers eindbeslisser, medebeslisser of adviseur in het aankoopproces", duidt Peter Vanbrackel.

Volgens de beursorganisator werd er door de exposanten (67 deze editie) fors geïnvesteerd in hospitality. "Prachtig afgewerkte standen, demo's en free catering voor alle exposanten en bezoekers zorgden voor een unieke sfeer die door iedereen werd gesmaakt. Daarnaast werd - in samenwerking met M&C Magazine - een hoogwaardig seminarieprogramma gepresenteerd dat op veel interesse kon rekenen bij de bezoekers."

De volgende editie van Sign2Com zal plaatsvinden in het najaar van 2023. "De exacte datum wordt zo spoedig als mogelijk gecommuniceerd", besluit Vanbrackel.

"De volledige branche voor signage en visuele communicatie keek reikhalzend uit naar de voorbije editie van Sign2Com", stelt exhibition manager Peter Vanbrackel. "Gezien de sanitaire omstandigheden van de afgelopen periode is het op zijn minst een bijzondere editie te noemen.""Het feit dat Sign2Com sinds lange tijd de eerste beurs voor de branche was en de drang om elkaar weer 'in het echt' te ontmoeten waren de ideale mix voor een geslaagde editie", zegt Vanbrackel. Hij kijkt tevreden terug op deze editie.In totaal vonden dit jaar 3.061 professionals de weg naar de vakbeurs, een daling met veertien procent in vergelijking met de editie van 2018, toen trok Sign2Com meer dan 3.500 bezoekers."Over één ding waren de exposanten het alvast eens: meer dan ooit primeerde kwaliteit boven kwantiteit. Interessante contacten, concrete interesse in specifieke producten en diensten, directe verkoop. Dit wordt ook bevestigd door het profiel van de bezoekers: 86 procent is immers eindbeslisser, medebeslisser of adviseur in het aankoopproces", duidt Peter Vanbrackel.Volgens de beursorganisator werd er door de exposanten (67 deze editie) fors geïnvesteerd in hospitality. "Prachtig afgewerkte standen, demo's en free catering voor alle exposanten en bezoekers zorgden voor een unieke sfeer die door iedereen werd gesmaakt. Daarnaast werd - in samenwerking met M&C Magazine - een hoogwaardig seminarieprogramma gepresenteerd dat op veel interesse kon rekenen bij de bezoekers."De volgende editie van Sign2Com zal plaatsvinden in het najaar van 2023. "De exacte datum wordt zo spoedig als mogelijk gecommuniceerd", besluit Vanbrackel.