"Ongezien in de flexo-voorbedrukking", zegt Bobst. Panther Gmbh heeft meer dan een miljoen vierkante meter golfkarton bedrukt in minder dan 24 uur met een flexopers Bobst 96 S met centrale cilinder.

Heel concreet, in één dag heeft de Bobst 96S 1.174.000 m² golfkarton bedrukt, wat overeenkomt met een gemiddelde snelheid van 489 m/min en 48.917 m²/uur. Dat betekent dat de machine haast voortdurend op haar maximumsnelheid van 600 m/min heeft gewerkt, rol- en opdrachtwissels inbegrepen. Daarbij ligt het voor de hand dat de logistiek een belangrijke rol gespeeld heeft.

"Wie de productielimieten van zulk een high performance machine met een XXL baanbreedte van 2800 mm wil opzoeken, heeft ambitieuze en goed opgeleide medewerkers nodig. Drukken is voor het hele team een passie en dat wordt met dit wereldrecord op een indrukwekkende manier onderstreept", aldus Bobst.

"Ongezien in de flexo-voorbedrukking", zegt Bobst. Panther Gmbh heeft meer dan een miljoen vierkante meter golfkarton bedrukt in minder dan 24 uur met een flexopers Bobst 96 S met centrale cilinder. Heel concreet, in één dag heeft de Bobst 96S 1.174.000 m² golfkarton bedrukt, wat overeenkomt met een gemiddelde snelheid van 489 m/min en 48.917 m²/uur. Dat betekent dat de machine haast voortdurend op haar maximumsnelheid van 600 m/min heeft gewerkt, rol- en opdrachtwissels inbegrepen. Daarbij ligt het voor de hand dat de logistiek een belangrijke rol gespeeld heeft. "Wie de productielimieten van zulk een high performance machine met een XXL baanbreedte van 2800 mm wil opzoeken, heeft ambitieuze en goed opgeleide medewerkers nodig. Drukken is voor het hele team een passie en dat wordt met dit wereldrecord op een indrukwekkende manier onderstreept", aldus Bobst.