De beurs heeft nu het aantal van 200 exposanten overschreden. Dat is ongeveer de helft van de meer dan 400 exposanten die de beursorganisator voor ogen heeft. Nvdr: op de Fespa 2019 in München waren er meer dan 700 standhouders. Machinefabrikanten die al inschreven voor Amsterdam zijn Agfa, Brother, Canon, d.gen, Durst, Polyprint DTG, Zund, Summa en swissQprint.

Fespa-directeur Neil Felton ziet het evenement als "een belangrijke springplank naar een duurzaam herstel van de sector." En verder heeft de feedback van potentiële bezoekers geleerd dat "virtuele alternatieven gewoon niet voldoen aan hun behoeften".

De grootformaatbeurs Fespa in Amsterdam wordt georganiseerd van 9 tot en met 12 maart.

De beurs heeft nu het aantal van 200 exposanten overschreden. Dat is ongeveer de helft van de meer dan 400 exposanten die de beursorganisator voor ogen heeft. Nvdr: op de Fespa 2019 in München waren er meer dan 700 standhouders. Machinefabrikanten die al inschreven voor Amsterdam zijn Agfa, Brother, Canon, d.gen, Durst, Polyprint DTG, Zund, Summa en swissQprint.Fespa-directeur Neil Felton ziet het evenement als "een belangrijke springplank naar een duurzaam herstel van de sector." En verder heeft de feedback van potentiële bezoekers geleerd dat "virtuele alternatieven gewoon niet voldoen aan hun behoeften".De grootformaatbeurs Fespa in Amsterdam wordt georganiseerd van 9 tot en met 12 maart.