Een van die nieuwigheden is de field upgrade module Color Accelerator voor de B3 velleninkjetpers Baltoro (300 ppm). Die module laat een hogere inktdekking op meer media toe waardoor het aantal inkjettoepassingen voor de machine stijgt. Xerox denkt dan aan mogelijkheden voor het printen van DM, catalogi en postkaarten, jobs die nu veel in offset worden uitgevoerd. De upgrade is vanaf begin volgend jaar beschikbaar.

Een andere nieuwigheid is de toevoeging van fluorescerend roze aan het kleurenpalet van de Iridesse Production Press. De Iridesse beschikte naast CMYK al over speciale en optionele witte, transparante, zilveren en gouden toner. Beschikbaar vanaf 1 maart 2021.

Een van die nieuwigheden is de field upgrade module Color Accelerator voor de B3 velleninkjetpers Baltoro (300 ppm). Die module laat een hogere inktdekking op meer media toe waardoor het aantal inkjettoepassingen voor de machine stijgt. Xerox denkt dan aan mogelijkheden voor het printen van DM, catalogi en postkaarten, jobs die nu veel in offset worden uitgevoerd. De upgrade is vanaf begin volgend jaar beschikbaar. Een andere nieuwigheid is de toevoeging van fluorescerend roze aan het kleurenpalet van de Iridesse Production Press. De Iridesse beschikte naast CMYK al over speciale en optionele witte, transparante, zilveren en gouden toner. Beschikbaar vanaf 1 maart 2021.