Van de 65 werknemers zouden er 35 aan de slag kunnen blijven. De nieuwe eigenaar is Marsna Paper BV. Algemeen directeur wordt Jack Giesen die tot oktober 2013 al eens directeur was van de papierfabriek. De fabriek blijft onder de naam Meerssen Papier actief.

De fabriek is gespecialiseerd in de productie van creatieve papiersoorten en papier "op maat", in de meest uiteenlopende kleuren, gramgewichten en oppervlaktestructuren. Meerssen Papier heeft een lange geschiedenis. De oorsprong van de fabriek gaat terug tot 1840.

Van de 65 werknemers zouden er 35 aan de slag kunnen blijven. De nieuwe eigenaar is Marsna Paper BV. Algemeen directeur wordt Jack Giesen die tot oktober 2013 al eens directeur was van de papierfabriek. De fabriek blijft onder de naam Meerssen Papier actief. De fabriek is gespecialiseerd in de productie van creatieve papiersoorten en papier "op maat", in de meest uiteenlopende kleuren, gramgewichten en oppervlaktestructuren. Meerssen Papier heeft een lange geschiedenis. De oorsprong van de fabriek gaat terug tot 1840.