Memjet (Memjet.com) kondigt aan dat OPM Europa BV in Tilburg, Nederland, robotica en Memjet's VersaPass-technologie heeft gecombineerd om een direct-naar-vorm printer te creëren genaamd LabelSaver. OPM's LabelSaver integreert zijn eigen robotsysteem met de door Memjet aangedreven Trojan Label-printengine en aangepaste coatings, om een zelfrijdende printer te creëren die de mogelijkheden van labelloze productie toont.

De LabelSaver drukt hoogwaardige kleuren rechtstreeks af op een verscheidenheid aan objecten, waaronder jerrycans, metalen verfblikken en plastic containers. De LabelSaver kan volgens de fabrikant 500 jerrycans per uur in full colour, 360 graden bedrukken.

In Grafisch Nieuws 7 van september verschijnt een uitgebreid artikel over de wat aparte inkjetkoppenfabrikant Memjet. Fabrikant Memjet verwacht dat het met zijn koppentechnologie voor de grote doorbraak staat.

Memjet (Memjet.com) kondigt aan dat OPM Europa BV in Tilburg, Nederland, robotica en Memjet's VersaPass-technologie heeft gecombineerd om een direct-naar-vorm printer te creëren genaamd LabelSaver. OPM's LabelSaver integreert zijn eigen robotsysteem met de door Memjet aangedreven Trojan Label-printengine en aangepaste coatings, om een zelfrijdende printer te creëren die de mogelijkheden van labelloze productie toont.De LabelSaver drukt hoogwaardige kleuren rechtstreeks af op een verscheidenheid aan objecten, waaronder jerrycans, metalen verfblikken en plastic containers. De LabelSaver kan volgens de fabrikant 500 jerrycans per uur in full colour, 360 graden bedrukken. In Grafisch Nieuws 7 van september verschijnt een uitgebreid artikel over de wat aparte inkjetkoppenfabrikant Memjet. Fabrikant Memjet verwacht dat het met zijn koppentechnologie voor de grote doorbraak staat.