Voor bureaus en ontwerpers is het nieuwe platform een bron van inspiratie en informatie op het vlak van printprojecten. Een zoekmotor geeft hun toegang tot een groot aantal printprojecten, waarbij informatie over het gebruikte papier en over de dienstleverancier achter het project te vinden is. De bureaus kunnen de zoekmotor ook gebruiken om op basis van hun ligging een drukker te vinden, om profielen van drukkers te raadplegen, en om meer projecten die een drukker gerealiseerd heeft, te bekijken. De nieuwe site wordt aangevuld door een wiki die informatie over het papier en de druk biedt.

Axel Scheufelen (geen verwantschap met de Duitse papierproducent Scheufelen) is de oprichter van Metapaper: "Elke dag wordt een groot aantal fantastische producten gerealiseerd met producten van Metapaper. We wilden de bureaus een inspirerend platform bieden om hun kennis van print en papier te verruimen." Volgens de artistiek directeur van Metapaper, Olaf Stein, geeft het platform de befaamdste printbedrijven van Europa de kans om zichzelf met hun producten voor te stellen. En dat vereenvoudigt het zoekwerk van de bureaus om een drukker te vinden die het project dat hen voor ogen staat, aankan. Kortom, het platform metapaper.io wil de Tripadvisor op het vlak van druk en papier zijn.

Over Metapaper:

Metapaper is het eerste platform voor e-commerce op het vlak van papier en druk. Het platform biedt tal van witte papiersoorten voor handelsdrukwerk en verpakkingsdruk, toont honderden projecten en meer dan 100 Europese drukkerijen. Het aanbod omvat producten van papierfabrikanten zoals Scheufelen, Mohawk, Mondi, Burgo en Zuber Rieder.

Voor bureaus en ontwerpers is het nieuwe platform een bron van inspiratie en informatie op het vlak van printprojecten. Een zoekmotor geeft hun toegang tot een groot aantal printprojecten, waarbij informatie over het gebruikte papier en over de dienstleverancier achter het project te vinden is. De bureaus kunnen de zoekmotor ook gebruiken om op basis van hun ligging een drukker te vinden, om profielen van drukkers te raadplegen, en om meer projecten die een drukker gerealiseerd heeft, te bekijken. De nieuwe site wordt aangevuld door een wiki die informatie over het papier en de druk biedt.Axel Scheufelen (geen verwantschap met de Duitse papierproducent Scheufelen) is de oprichter van Metapaper: "Elke dag wordt een groot aantal fantastische producten gerealiseerd met producten van Metapaper. We wilden de bureaus een inspirerend platform bieden om hun kennis van print en papier te verruimen." Volgens de artistiek directeur van Metapaper, Olaf Stein, geeft het platform de befaamdste printbedrijven van Europa de kans om zichzelf met hun producten voor te stellen. En dat vereenvoudigt het zoekwerk van de bureaus om een drukker te vinden die het project dat hen voor ogen staat, aankan. Kortom, het platform metapaper.io wil de Tripadvisor op het vlak van druk en papier zijn.Over Metapaper:Metapaper is het eerste platform voor e-commerce op het vlak van papier en druk. Het platform biedt tal van witte papiersoorten voor handelsdrukwerk en verpakkingsdruk, toont honderden projecten en meer dan 100 Europese drukkerijen. Het aanbod omvat producten van papierfabrikanten zoals Scheufelen, Mohawk, Mondi, Burgo en Zuber Rieder.