Metsä Board Zanders omvat de Gohrsmühle papierfabriek in Bergisch Gladbach, Duitsland. Die stelt 480 mensen tewerk en heeft als belangrijkste producten cast coated papier en labelpapier.

Door de desinvestering daalt de omzet met 90 miljoen euro maar verbetert het operationeel resultaat met 20 miljoen euro ten opzichte van 2014. "Dit is een belangrijke stap in onze transformatie naar een fabrikant van karton, " zegt CEO Mika Joukio.

mutares AG is een Duitse industriële holdingmaatschappij met een omzet van ongeveer 650 miljoen euro in 2014. Het bedrijf is genoteerd op de beurs in Frankfurt (ISIN: DE000A0SMSH2).

Metsä Board Zanders omvat de Gohrsmühle papierfabriek in Bergisch Gladbach, Duitsland. Die stelt 480 mensen tewerk en heeft als belangrijkste producten cast coated papier en labelpapier.Door de desinvestering daalt de omzet met 90 miljoen euro maar verbetert het operationeel resultaat met 20 miljoen euro ten opzichte van 2014. "Dit is een belangrijke stap in onze transformatie naar een fabrikant van karton, " zegt CEO Mika Joukio.mutares AG is een Duitse industriële holdingmaatschappij met een omzet van ongeveer 650 miljoen euro in 2014. Het bedrijf is genoteerd op de beurs in Frankfurt (ISIN: DE000A0SMSH2).