De nieuwe AlphaJet Industrial Print Factory wordt gedemonstreerd met 6 gecombineerde inline B1 inkjetfuncties voor printen en veredelen: witte UV pigmentinkt; 2D/3D UV transparante vernisinkt; watergebaseerde CMYK-inkten; inline aanbrengen van een primer op de velsubstraten; 3 droogmethodes: LED, IR en UV; variabele foliepreging. De AlphaJet beschikt ook over uitbreidingsmogelijkheden voor de productie van Printed Electronics (PE) circuittoepassingen zoals RFID/NFC-antennes en OLED flexibele schermtechnologie.

De machine combineert dus UV en watergebaseerd op één platform. De AlphaJet maakt gebruik van Memjet DuraLink inktmodules en printkoppen voor CMYK kleurendruk aan 1600 dpi. Volgens de specificaties van de fabrikant kan geprint en veredeld worden op golfkarton, papier, plastiek en synthetische substraten aan de snelheid van 1800 B1-vellen per uur.

De nieuwe AlphaJet Industrial Print Factory wordt gedemonstreerd met 6 gecombineerde inline B1 inkjetfuncties voor printen en veredelen: witte UV pigmentinkt; 2D/3D UV transparante vernisinkt; watergebaseerde CMYK-inkten; inline aanbrengen van een primer op de velsubstraten; 3 droogmethodes: LED, IR en UV; variabele foliepreging. De AlphaJet beschikt ook over uitbreidingsmogelijkheden voor de productie van Printed Electronics (PE) circuittoepassingen zoals RFID/NFC-antennes en OLED flexibele schermtechnologie.De machine combineert dus UV en watergebaseerd op één platform. De AlphaJet maakt gebruik van Memjet DuraLink inktmodules en printkoppen voor CMYK kleurendruk aan 1600 dpi. Volgens de specificaties van de fabrikant kan geprint en veredeld worden op golfkarton, papier, plastiek en synthetische substraten aan de snelheid van 1800 B1-vellen per uur.