Verpakkingsspecialist Miller Graphics uit Roeselare breidt zijn productie van flexoplaten en -sleeves uit met de nieuwste technologie van Esko.

Miller Graphics heeft geïnvesteerd in Esko's Full HD Flexo CDI Advance Cantilever. Dat is de eerste flexobelichter waarmee zowel flexoplaten als ITR-sleeves (in-the-round) kunnen worden belicht. Full HD CDI tilt flexo op een hoger kwaliteitsniveau. De investering is een antwoord op de vraag naar een hogere kwaliteit en gegarandeerde levertermijnen. Dat heeft ook geleid tot de ontwikkeling van Millnet, een online workflowoplossing voor verpakkingsmanagement. Die komt tegemoet aan objectieven als OTIF (On Time in Full) en RTF (Right First Time) en vormt de basis voor de interne productie en een gebruiksvriendelijk klantenportaal.

De Miller Graphics groep is een van de belangrijkste Europese prepress bedrijven voor de flexo- en verpakkingsindustrie. De groep heeft 16 dochterondernemingen in 11 landen en stelt meer dan 440 mensen tewerk.

Miller Graphics Roeselare trad in februari 2001 toe tot de Miller Graphics Group. Het stond voorheen bekend als Deckmyn & Co, een bedrijf dat in 1893 werd opgericht. Er werken 75 mensen.

Verpakkingsspecialist Miller Graphics uit Roeselare breidt zijn productie van flexoplaten en -sleeves uit met de nieuwste technologie van Esko.Miller Graphics heeft geïnvesteerd in Esko's Full HD Flexo CDI Advance Cantilever. Dat is de eerste flexobelichter waarmee zowel flexoplaten als ITR-sleeves (in-the-round) kunnen worden belicht. Full HD CDI tilt flexo op een hoger kwaliteitsniveau. De investering is een antwoord op de vraag naar een hogere kwaliteit en gegarandeerde levertermijnen. Dat heeft ook geleid tot de ontwikkeling van Millnet, een online workflowoplossing voor verpakkingsmanagement. Die komt tegemoet aan objectieven als OTIF (On Time in Full) en RTF (Right First Time) en vormt de basis voor de interne productie en een gebruiksvriendelijk klantenportaal.De Miller Graphics groep is een van de belangrijkste Europese prepress bedrijven voor de flexo- en verpakkingsindustrie. De groep heeft 16 dochterondernemingen in 11 landen en stelt meer dan 440 mensen tewerk. Miller Graphics Roeselare trad in februari 2001 toe tot de Miller Graphics Group. Het stond voorheen bekend als Deckmyn & Co, een bedrijf dat in 1893 werd opgericht. Er werken 75 mensen.