Takao Terashima begon zijn carrière bij Mimaki in 1997 in de R&D-afdeling en heeft in de afgelopen jaren heel wat expertise ontwikkeld omtrent het technologieportfolio van het Japanse printerbedrijf. Terashima bekleedde verschillende leidinggevende functies bij Mimaki. Zo was hij senior general manager van de Asia Oceania Business Unit, een functie die hij sinds 2017 invulde. Daarvoor was hij zes maanden senior deputy general manager of Quality Management.

Belangrijke mijlpaal

Tussen 2013 en 2017 was Takao Terashima vier jaar lang managing director van Mimaki Singapore en in de beginjaren van zijn carrière werkte hij bij Mimaki USA in het technische ondersteuningsteam. Terashima volgt Takahiro Hiraki op als managing director van Mimaki Europe. "Ik ben vereerd om onze Europese tak te leiden, juist nu we een belangrijke mijlpaal bereiken met het 20-jarige bestaan", zegt de nieuwe topman.

Takao Terashima begon zijn carrière bij Mimaki in 1997 in de R&D-afdeling en heeft in de afgelopen jaren heel wat expertise ontwikkeld omtrent het technologieportfolio van het Japanse printerbedrijf. Terashima bekleedde verschillende leidinggevende functies bij Mimaki. Zo was hij senior general manager van de Asia Oceania Business Unit, een functie die hij sinds 2017 invulde. Daarvoor was hij zes maanden senior deputy general manager of Quality Management.Tussen 2013 en 2017 was Takao Terashima vier jaar lang managing director van Mimaki Singapore en in de beginjaren van zijn carrière werkte hij bij Mimaki USA in het technische ondersteuningsteam. Terashima volgt Takahiro Hiraki op als managing director van Mimaki Europe. "Ik ben vereerd om onze Europese tak te leiden, juist nu we een belangrijke mijlpaal bereiken met het 20-jarige bestaan", zegt de nieuwe topman.