Tijdens Fespa Amsterdam (van 19 tot 22 maart 2024) speelt Mimaki Europe op twee terreinen: in het beurscomplex RAI en in het nabijgelegen Experience Center, op ongeveer tien minuten afstand van het beursterrein.

In het Mimaki Experience Center worden dagelijks rondleidingen gegeven. "Bezoekers krijgen de gelegenheid om het brede Mimaki-portfolio rond sign-graphics, textiel- en 3D-printtechnologieën te verkennen. Ook krijgen bezoekers exclusieve demo's van twee nieuwe, nog te lanceren producten, waarmee bedrijven in de 'signage' hun diensten verder kunnen uitbreiden", stelt het bedrijf.

Europese beursprimeur

Op de vakbeurs lanceert Mimaki een innovatief industrieel textielprintsysteem in de 'Sustainability Corner'. De Fespa line-up van de Japanse fabrikant bestaat verder uit het energiezuinige UV-assortiment met de onlangs gelanceerde UJV100-160Plus en UCJV330-160, een geïntegreerde printer/snijplotter en nieuwkomer in de 330-serie.

Mimaki's nieuwste is de TxF300-75 Direct To Film (DTF) printer. Dit model wordt voor het eerst op een Europese beurs getoond.

Tijdens Fespa Amsterdam (van 19 tot 22 maart 2024) speelt Mimaki Europe op twee terreinen: in het beurscomplex RAI en in het nabijgelegen Experience Center, op ongeveer tien minuten afstand van het beursterrein.In het Mimaki Experience Center worden dagelijks rondleidingen gegeven. "Bezoekers krijgen de gelegenheid om het brede Mimaki-portfolio rond sign-graphics, textiel- en 3D-printtechnologieën te verkennen. Ook krijgen bezoekers exclusieve demo's van twee nieuwe, nog te lanceren producten, waarmee bedrijven in de 'signage' hun diensten verder kunnen uitbreiden", stelt het bedrijf.Op de vakbeurs lanceert Mimaki een innovatief industrieel textielprintsysteem in de 'Sustainability Corner'. De Fespa line-up van de Japanse fabrikant bestaat verder uit het energiezuinige UV-assortiment met de onlangs gelanceerde UJV100-160Plus en UCJV330-160, een geïntegreerde printer/snijplotter en nieuwkomer in de 330-serie.Mimaki's nieuwste is de TxF300-75 Direct To Film (DTF) printer. Dit model wordt voor het eerst op een Europese beurs getoond.