Op de 'Global Innovation Days' van Mimaki krijgen deelnemers de kans om de nieuwste toevoegingen aan Mimaki's productportfolio te ontdekken, met demonstraties van de technologie en de toepassingen die ze kunnen creëren, live vanuit de Mimaki-showroom in Amsterdam.

De 330-serie, waaronder de JV330-160, CJV330-160 en TS330-1600, zal worden getoond, evenals de full-colour mogelijkheden van de 3DUJ-2207 3D-printer en Mimaki's nieuwste flatbedprinter, de JFX600-2513.

De CJV330-160 werd eerder dit jaar gelanceerd en zal tijdens het evenement live worden gedemonstreerd.

Las Vegas

"We willen het gevoel van een echte show nabootsen met de Global Innovation Days, met een verscheidenheid aan panels die worden gehost door bekende en boeiende experts uit de industrie, samen met grondige productdemo's van onze vertrouwde productmanagers en ingenieurs", zegt Danna Drion, EMEA general manager Marketing, Mimaki Europa.

Hoewel Mimaki Europe alleen zal bijdragen aan de eerste twee dagen van het evenement, zullen er ook tal van andere sessies zijn onder leiding van de andere Mimaki-kantoren van over de hele wereld. Zo zal het Amerikaanse team een livestream hosten vanaf hun stand op Printing United (Las Vegas, 19-21 oktober).

Op de 'Global Innovation Days' van Mimaki krijgen deelnemers de kans om de nieuwste toevoegingen aan Mimaki's productportfolio te ontdekken, met demonstraties van de technologie en de toepassingen die ze kunnen creëren, live vanuit de Mimaki-showroom in Amsterdam.De 330-serie, waaronder de JV330-160, CJV330-160 en TS330-1600, zal worden getoond, evenals de full-colour mogelijkheden van de 3DUJ-2207 3D-printer en Mimaki's nieuwste flatbedprinter, de JFX600-2513."We willen het gevoel van een echte show nabootsen met de Global Innovation Days, met een verscheidenheid aan panels die worden gehost door bekende en boeiende experts uit de industrie, samen met grondige productdemo's van onze vertrouwde productmanagers en ingenieurs", zegt Danna Drion, EMEA general manager Marketing, Mimaki Europa.Hoewel Mimaki Europe alleen zal bijdragen aan de eerste twee dagen van het evenement, zullen er ook tal van andere sessies zijn onder leiding van de andere Mimaki-kantoren van over de hele wereld. Zo zal het Amerikaanse team een livestream hosten vanaf hun stand op Printing United (Las Vegas, 19-21 oktober).