"We zijn verheugd om opnieuw een virtueel evenement te organiseren dat de industrie bijeenbrengt om over innovatie te praten", zegt Danna Drion, general manager Marketing EMEA bij Mimaki.

Op de eerste dag van de 'Global Innovation Days' staat de lancering van nieuwe Mimaki-producten voor de sign- en grafische markt op de agenda.

Zakelijke kansen

Op dag twee bieden een reeks webinars met experts inzichten in hoe de technologische innovaties van Mimaki voor de sign en graphics-, textiel-, industriële en 3D-sectoren de deur openen naar nieuwe toepassingen, productieverbeteringen en zakelijke groei.

De sessies omvatten 'Technology Innovations Supporting Sustainability', waarin de nieuwste trends aan bod komen waarmee milieubewuste printserviceproviders de duurzaamheid van hun productiemethoden en eindproducten kunnen verbeteren. 'Technology Innovations Enabling Customisation' richt zich op de Mimaki-oplossingen die zorgen voor nieuwe toepassingen en zakelijke kansen in de industriële sector.

Op de slotdag wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit het Experience Centre van Mimaki. Er staan onder meer demonstraties van de nieuwste Mimaki-technologie op het programma.

"We zijn verheugd om opnieuw een virtueel evenement te organiseren dat de industrie bijeenbrengt om over innovatie te praten", zegt Danna Drion, general manager Marketing EMEA bij Mimaki.Op de eerste dag van de 'Global Innovation Days' staat de lancering van nieuwe Mimaki-producten voor de sign- en grafische markt op de agenda.Op dag twee bieden een reeks webinars met experts inzichten in hoe de technologische innovaties van Mimaki voor de sign en graphics-, textiel-, industriële en 3D-sectoren de deur openen naar nieuwe toepassingen, productieverbeteringen en zakelijke groei.De sessies omvatten 'Technology Innovations Supporting Sustainability', waarin de nieuwste trends aan bod komen waarmee milieubewuste printserviceproviders de duurzaamheid van hun productiemethoden en eindproducten kunnen verbeteren. 'Technology Innovations Enabling Customisation' richt zich op de Mimaki-oplossingen die zorgen voor nieuwe toepassingen en zakelijke kansen in de industriële sector.Op de slotdag wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit het Experience Centre van Mimaki. Er staan onder meer demonstraties van de nieuwste Mimaki-technologie op het programma.