De Mimaki 3DUIJ-P kan objecten van 500 x 500 x 300 mm (L x B x H) in tot 10 miljoen verschillende kleuren opbouwen. Mimaki zegt dat met zijn 3D-toestel 84 % van het Fogra 39L kleurengamma kan worden gereproduceerd.

Het materiaal is een acrylhars dat laag per laag wordt gespoten en gedroogd met de UV-LED droogtechnologie. Het steunmateriaal wordt in water opgelost. Het materiaal kan met transparante inkt of met een coatinglaag voor langdurig buitengebruik worden gecombineerd. In het geprinte object kan een schroef of een ander hard voorwerp worden aangebracht zonder dat het materiaal gaat barsten. Mimaki toonde op Fespa vele voorbeelden van 2,5 D- en 3D-toepassingen. De snelheid: voor een object van 200 mm breed en 85 mm hoog bedroeg de printtijd ongeveer 2 uur.

De Mimaki 3DUIJ-P kan objecten van 500 x 500 x 300 mm (L x B x H) in tot 10 miljoen verschillende kleuren opbouwen. Mimaki zegt dat met zijn 3D-toestel 84 % van het Fogra 39L kleurengamma kan worden gereproduceerd.Het materiaal is een acrylhars dat laag per laag wordt gespoten en gedroogd met de UV-LED droogtechnologie. Het steunmateriaal wordt in water opgelost. Het materiaal kan met transparante inkt of met een coatinglaag voor langdurig buitengebruik worden gecombineerd. In het geprinte object kan een schroef of een ander hard voorwerp worden aangebracht zonder dat het materiaal gaat barsten. Mimaki toonde op Fespa vele voorbeelden van 2,5 D- en 3D-toepassingen. De snelheid: voor een object van 200 mm breed en 85 mm hoog bedroeg de printtijd ongeveer 2 uur.